Från WSJ i onsdags:

“The yield on the 10-year Treasury hit a record-low close of 1.63% on Wednesday. Data going back to 1798 show that there has never been a period when long-term government-bond yields have been even close to where they are now.”

[BONDHERD]

The Big Picture finns också fler diagram från Bianco Research. 1,54 procent tycks vara All Time Low för den amerikanska tioåringen. På min skärm är den nu 1,4781. Det kanske bara är en i raden av datapunkter att smälta men det är svårt att vara optimistisk inför en sådan historisk siffra.

“The chart below shows the all-time low, on a monthly average, occurred in early 1946, just like our daily series shown above. So, we can surmise that 1.54% is not only a post-World War II low, but also a 220+ year low in interest rates.

Sum it up and the 10-year is about 15 bps away from a 220+ year low.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.