Barry Ritholtz dök upp på The Browsers FiveBooks Interviews om orsakerna till finanskrisen. Barry har ju som bekant svårt att inte säga vad han tycker så även om artikeln är somewhat longish är den läsvärd. De böcker han rekommenderar är Lords of Finance av Liaquat Ahamed, The Myth of the Rational Market av Justin Fox, The Quants av Scott Patterson, The Big Short av Michael Lewis och Griftopia av Rolling Stones Matt “Vampire Squid” Taibbi. Jag håller för närvarande på att läsa The Big Short och The Myth of the Rational Market tittar uppfordrande på mig från bokhyllan. Fan vet om jag inte har en halvfärdig recension av Barry Ritholtz Bailout Nation liggandes någonstans. Det är en utmärkt, klar och koncis utläggning om hur och varför finanskrisen uppstod. Hmm, jag får återkomma till den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.