Back to the Blues Everybody!

I dessa tider av karaokekultur, oändliga schlagerfestivaler och ständiga auditions för människor som inte kan sjunga, än mindre spela något instrument, är det en lisa för själen att påminnas om musiker som faktiskt är musiker. Gary Moore kanske fastnade allt för länge i träsket av Marshallstackar och dubbla baskaggar för att räknas bland de riktigt stora – Hendrix, Vaughan, Clapton – men i bluesen kunde han, som så många andra, hitta sin känsliga sida.

Nio minuter av musikalisk magi med två Gibsongudar. De har så roligt att de inte kan sluta. Moore den mer aggressive med hårdare ljud medan King återhållsamt smeker Lucille som han brukar.

Fullt i klass med Jussi Björling sjungandes Ack Värmeland du sköna!

Share

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: